Event: ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! DECADENCE EXTRA PARTY ΣΤΟ ΒΟΟΖΕ!

Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν:
Νίκος Λακόπουλος, Πάνος Παναγιωτάκος (Decadencistas)
Last Paga (Xρήστος Δεμέτης, Ηλίας Αναστασιάδης)
Dj Sevek (Γιάννης Μπεγνής)
Guests 
Shameless Spit (Aντώνης Καββαδίας, Κων/νος Καλφακάκος)

Στο τελευταίο μας πάρτυ στο Booze επικράτησε πανζουρλισμός. Πολλοί δεν κατάφεραν να φτάσουν ως την αίθουσα του πάρτυ που τέλειωσε το πρωί.
Το νέο πάρτυ- με νέα τραγούδια και όσα αγαπήσαμε στο παλιό Decadence- θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου Σάββατο- με ελεύθερη είσοδο και μερικούς από τους παλιούς djs του κλαμπ.

ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ
Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Το θρυλικό Decadence λειτούργησε από το 1978 ως το 2008 στην οδό Βουλγαροκτόνου. Το 1990 μετατράπηκε σε Club Decadence με κουρείο, οπωροπωλείο, το πρώτο bar -theater στην Αθήνα, δική του εφημερίδα δωματίου (τους Decadence Times), το πιο μικρό σινεμά του κόσμου και ραδιοφωνικό σταθμό στην κουζίνα που αργότερα ,μεταφέρθηκε στις τουαλέτες ως WC FM.
To 1996 έκοψε νόμισμα και ανακηρύχτηκε ως ανεξάρτητο κράτος δωματίου με δική του τράπεζα -Independent State Decadence Bank. To γεγονός αυτό δεν άρεσε στο κράτος των Αθηνών και τους Φιρφιρίκους- που κατάφεραν να κλείσουν το κλαμπ- παρότι δεν κατέβηκε στις εκλογές.

Το 2004 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με beach volley δωματίου, τένις δωματίου (πινγκ πονγκ για τρεις), μπουκάλα, κρίκους κ.α. μη ολυμπιακά αθλήματα. Η απόπειρα να δημιουργήσει Αστεροσκοπείο στην ταράτσα κατέληξε στο σποτ 

ΤΟ ΜΟΝΟ CLUB AΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
Το 2008 έβαλε σε λειτουργία την Aκαδημία Decadence στην οδό Μπενάκη-87 με μαθήματα με αλκοόλ- ένα κλαμπ που διδάσκει, ένα πανεπιστήμιο που χορεύει. Ως δημοκρατία εξέλεξε- με νοθεία- πρόεδρο τον Sevek, τον οποίο δεν αναγνώρισε ποτέ η Αντιπολίτευση. Στέκι εκατοντάδων γκρουπ όπως ο Νick Cave, οι Tindersticks, οι Deus, oι Walkabouts κ.α.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
To Shameless Spit είναι το καινούργιο μουσικό DJ project δύο φίλων. Του Αντώνη Καββαδία και του Κωνσταντίνου Καλφακάκου. O Aντώνης Καββαδίας είναι μέλος των Zebra Tracks και πιστός τηλεπίσκοπος Γεωργίας Ακριβείας. Ο Κωνσταντίνος Καλφακάκος είναι συντάκτης στο didee.gr και τηλεοπτικός παρουσιαστής, συντονιστής εικαστικών εκθέσεων και ίνδαλμα πολλών γυναικών.

Οι Last Page -θέλουν πουν ότι είναι δημοσιογράφοι- είναι το ακοίμητο δίδυμο Δεμέτη- Αναστασιάδη (Υποψήφιοι για το Βραβείο της Ακαδημίας Decadence)- είδωλα γυναικών- γνωστοί για τα ανάποδα ψαλιδάκια στα πλατό- και όχι μόνο.

Ο Sevek, απόφοιτος της Ακαδημίας Decadence, αυτοδημιούργητος, είναι βασικός dj του Club Decadence με πολλά πτυχία και λαμπρές σπουδές- κάτι παραπάνω από ίνδαλμα γυναικών.

Ο Νίκος Decadence Λακόπουλος, συνταξιούχος, κόουτς- αρχι-dj, μάνατζερ του Decadence σε πολλά πρωταθλήματα παλιός παραγωγός ραδιοφώνου (Εδώ Ραδιοσυννεφούλα). Συγγραφέας των βιβλίων (Το Αλφαβητάρι του Στρατιώτη, Ο Αλέξης στη Χώρα των Θαυμάτων, Το Μυθιστόρημα του Ναζισμού (κ.α) συγγράφει την Ιστορία του Club Decadence.

Ο Πάνος Παναγιωτάκος -Decadencistas- τζουρναλίστας, γνωστός σαμουράι, dj- καρατερίστας- ίνδαλμα και λίγα λέω.

*Διαδώστε αυτή την εκδήλωση.

*Ζητείστε στο email decaclub@gmail. com τα αναμνηστικά μπλουζάκια του Decadence και παραγγείλετε το βιβλίο- λεύκωμα με την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DECADENCE που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

EXEI ΑΚΟΜΑ THN KAΛΥΤΕΡΗ ΤΕΚΙΛΑ ΓΙΑ Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Α!
ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! DECADENCE EXTRA PARTY ΣΤΟ ΒΟΟΖΕ!